ortopediska skor, uppsala

man under en viss tidbehöver förhöjning på sina skor, exempelvis efter en hälseneruptur. Skoförändringen sker rent praktiskt genom att antingen dela sulan eller slipa bort det yttersta lagret för att sedan kunna bygga förhöjningen eller rullsulan. . Hallux Valgus bandage 259 SEK, hållningssele Posture Feminine 495 SEK, hållningsväst Posture Position 645 SEK, rehband knästöd 779 SEK. Behandligsskor, behandlingsskor är en specifik typ av ortopedisk sko som du använder för att minska risken för uppkomst av sår eller för att underlätta sårläkning vid nedsatt blodcirkulation och känselbortfall. I samband med detta gör vi eventuellt även så kallad screening av knä, höft och rygg beroende på om du har några specifika problem. Individuellt rekommenderade skor, beroende på din kroppsvikt, din hållning och ditt rörelsemönster så belastas dina fötter på olika vis.

Rehband axelskydd 599 SEK, rehband tejp beige 169 SEK, rehband tejp rosa 169 SEK, rehband tejp blå 169 SEK. Bolaget drivs nu vidare av andra generation i familjen.

Erimed international kb ägs av AdderaCare, en företagsgrupp inom hjälpmedelssektorn som tillhandahåller hjälpmedel som ger människor med funktionsvariationer ett bättre liv. Ortopediska skor är individuellt anpassade och syftar till att skydda, korrigera, avlasta och stabilisera din fot. En rullsula, å andra sidan, förskrivs då man har behov att minska belastningen på framfoten. För att undersöka din fotisättning får du härefter i vissa fall även gå eller springa på ett löpband där vi filmar dig under tiden, både framifrån och bakifrån. Delning av sulorna görs vanligtvis om sulan är lite grövre, medan slipning är aktuellt om sulan är så tunn att den inte går att såga. Vanligtvis innebär detta antingen en skoförhöjning eller framtagande av en så kallad rullsula. Detta innebär att man förändrar skons undersida för att därmed ändra stegavvecklingen.

Ortopediska skor är individuellt anpassade och syftar till att skydda, korrigera, avlasta och stabilisera din fot. De är speciellt lämpliga för dig som upplever att vanliga konfektionsskor inte riktigt passar. Hitta din närmaste klinik eller butik. Vår kunniga personal hjälper dig med inlägg, stöd för olika leder samt skor för olika behov.