ulf lundell lyrics när jag kysser havet

by, ulf. Men får alt ha en jævla tur och et spel som er stemt i dur och inte minst, min væn en hygglig fantasi, det har nog hænt att jag kænt før att læmna landet, men det eer inte så lett att slita bandet det bor. Han kør omkring i en Chevrolet.

Ulf Lundell:NæR Jag Kysser Havet Lyrics LyricWiki fandom
NæR Jag Kysser Havet Lyrics - Ulf Lundell

När jag är uttråkad lyrics Yung simmie, Ulf lundell höst 1999,

Apart from the obvious link to Bruce Springsteen, Lundell has also let himself be influenced by artists like U2 and especially The Edge and his special guitar sound. Du kanske tror at jag har sålt min själ men den har jag kvar, jag svär! Du kanske tror att jag har sålt min själ men den har jag kvar, jag svär. Lundell made his debut in 1975 with the LP "Vargmåne" and was immediately hailed as "Sweden's Bob Dylan". Lundell was influenced by musicians such as Bruce Springsteen, Bob Dylan, Neil Young and writers such as Jack Kerouac, Allen Ginsberg and other beat poets. (14 CD's of unreleased material plus 2 DVD's containing b-sides, songs from compilations and other material. Visst har det hänt att jag känt för å lämna landet men det är inte så lätt att slita bandet det bor en hyra trampbåtar malmö viking i mitt blod jag är både tungsint och rastlös och lika mörk som åkerns jord.

När jag kysser havet är jag tätt intill det verkliga. All lyrics are subject to US Copyright Laws and are property of their respective authors, artists and labels. Det har nog hänt att jag känt för att lämna landet men det är inte så lätt att slita bandet det bor en viking i mitt blod.