linnea trädgårdscafe helsingborg

och att varje dag servera en vällagad och god lunch. Vi har även ett stort utbud av smycken, väskor, sjalar och ett urval kläder i vårt sortiment. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Ifall vädret ställer till det, går det utmärkt att avnjuta en måltid i ett av våra växthus, där man fortfarande är en del av utemiljön. Kanske hittar du gångar som tar dig ut handelsbanken malmö öster 212 25 malmö på långa upptäcktsfärder i botaniska trädgården eller ett nytt skrymsle i stadskvarteren? I den anrika byggnaden belägen i Mariastaden, Helsingborg, med tillhörande växthus hittar du Linneaträdgården och Butik Linnea.

Linneaträdgården Mat, inredning, konferens ochlinnea trädgårdscafe helsingborglinnea trädgårdscafe helsingborg

Historiskt sett har byggnaden använts som trädgårdsmästeri, men idag är det ett utflyktsmål för hela familjen där man kan äta, fika och handla inredning samt växter i en helt unik miljö. Dagens lunch Alternativ I dagens lunch ingår alltid tallriksserverad varmrätt, salladsbuffé, bröd, smör, isvatten och en kopp kaffe. Köp tiokort och betala endast 86 kr per lunch Dagens lunch serveras mellan.11.30.30.

Kartan hjälper dig att hitta rätt. Mer info Inredning växter, butik Linnea är en inredningsbutik som har ett brett sortiment, både till stora och små. . Dessa tillsammans med noga utvalda hantverkare bildar sammansättningen i vårt sortiment som vi anser blir det personliga och viktiga. Här är vägen till allt från mat till fina souvenirer på Fredriksdal. I både butik webshop finns många kända varumärken såsom Olsson Jensen, Broste, House Doctor, Syster P, American Vintage, Sebra, Numero 74 och Maileg med flera. I Fredriksdals marker betar djur och på ängarna skördas. Köp tiokort och betala endast 86 kr per lunch. Historiskt sett har byggnaden använts som trädgårdsmästeri, men idag är det ett utflyktsmål för hela familjen där man kan äta, fika och handla inredning samt växter i en helt unik miljö. Vi är också vana att servera olika typer av mat beroende på arrangemang lunch, vegetariskt, brunch, våra festbufféer, 3-rätters bröllopsmiddagar samt barnanpassat vid alla tillfällen.linnea trädgårdscafe helsingborg

Vi har även mat efter klockan.30, för att se menyn för detta, välj fliken á la carte.
För att ladda hem.
Linnea, trädgård Café in, helsingborg, reviews by real people.
Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about whats great and not so great.

Färja helsingör helsingborg tidtabell
Företag i helsingborg lista
Resa från helsingborg till köpenhamn