rsu laro mottagning helsingborg

/ to open this menu. Du kan själv välja var i Skåne som du vill. E-tjänster, så söker retro fåtölj malmö du vård hos oss. Opioider är ett samlingsnamn för droger och läkemedel som påverkar hjärnan på ett morfinliknande sätt. Vå i samarbete med Plackers. Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Ditt besök hos oss, kom ihåg att ta med legitimation. Vi som jobbar här, hos oss arbetar läkare, sjuksköterska, skötare, psykolog och kurator. .rsu laro mottagning helsingborg

Läkemedelsassisterad rehabilitering erbjuds till dig som är 20 år och uppåt med ett dokumenterad opiatberoende sedan minst.
RSU :s, lARO - mottagning erbjuds du som är beroende av opioider läkemedelsassisterad behandling med buprenorfin eller metadon.
Vi erbjuder också medicinering vid psykisk ohälsa.
Laro -mottagningen arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, psykolog, socionomer, behandlare och KBT-terpeut.

rsu laro mottagning helsingborg

Behandlingen bygger på frivillighet. Adressen är Norra Strandgatan. Alla opioider är beroendeframkallande. Våra, lARO -mottagningar erbjuder dig som är beroende av opioider (till exempel heroin) en läkemedelsassisterad behandling med läkemedel som består av narkotika. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Den medicinska delen av behandlingen kompletteras med samtal, stöd och rådgivning. De delas in i tre undergrupper: opiater (opiumalkaloider morfin, oxykodon, kodein, heroin, opium semisyntetiska opioider: buprenorfin, hydromorfon helsyntetiska opioider: ketobemidon, petidin, metadon, tramadol. Här kan du lämna synpunkter på sidan. Före besöket, vi ser gärna att du har anhöriga eller närstående med dig vid dina besök. Meddela oss i god tid om du behöver tolk, så bokar vi det åt dig. Hitta hit, närmaste busshållplats är, helsingborg, donationsgatan. Till, lARO - mottagning (läkemedelsassisterad rehabilitering för opioidberoende) kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård.

Rsu laro mottagning helsingborg
rsu laro mottagning helsingborg