testa på att dreja stockholm

dansa dancehall med Younes Majri från The Movement Sweden. Lika roligt för barn som för vuxen. Då får man slå kullerbyttor, stå på händer, hänga, klättra, hoppa och balansera. Sagoland Fantasifullt och filosofiskt för de minsta med de tre filmerna Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid glasfiber båge underlagsmaterialet och Natten. Efter bränning blir allt glansigt fint! 17.00 Skogsdungen: Sunset Yoga Session med Selina - Kundaliniyoga i solen, till ljudet från kluckande vatten. Polismuseet Kom och lös knepiga fall, Hitta Vilse, kör polisbil och prata polis. 13.00 Urskogen - Frigörande måler, tillsammans med konstnären Zion utforskar vi det fria måleriets skapande utan krav och prestation. Pontus Gustavsson ränner runt på området, tar pulsen på festivalens artister och publik i pod-format.00-.00 Urskogen - Workshop med Capellagården.

Välj mellan Bamsegympa Idrottsskolan eller Familjegympa. Var med när tomtefar, tomtemor och alla de små nissarna stökar inför julen med Kungliga Filharmonikerna och Nacka musikklasser. Måla kopp, figur eller spargris på eget vis. Luciafirande på Skansen Upplev luciafiranden från förr i både hus och kyrka. Var du än är hittar du spännande utflyktsmål. Stina Wirsén och de brokiga Barn i stan hälsade på Stina Wirsén i hennes ateljé och pratade om hennes senaste bok. Kalas i musikstudio Spela in en låt på CD i vår studio.

Med en portion livlig fantasi och ett leksinne som aldrig stannar av, blir sänggåendet till en resa kantad av upptäcker och äventyr. 15.00 Skogsdungen: Workshop med Jordens Vänner Kom och lär dig om hållbar mat och diskutera hur vi styr om mot.00 Skogsdungen: Dancehall klass Känn rytmen och lär dig dansa dancehall med Younes Majri från The Movement Sweden 16:30 Rotvältan: Konstrunda Se årets konstverk. Lill-Tarzan Lill-Tarzan är berättelsen om den lille pojken som inte har någon att leka med, och träffar Mimo världens bästa räv! Bo en föreställning för bebisar Att.

Ikea stockholm 2017, Vietnamesisk restaurang stattena helsingborg,