äventyr uppsala

Han är öronmärkt men saknar halsband, ca 8år gammal. Hon är kastrerad, en skicklig jägare och normalt sett kräsen med maten. Hon är grå med vita tassar. Vi bor mellan Väsby och Vallentuna (Vallentunavägen, vid vattentornet han är en inne-utekatt (kattlucka men kommer alltid hem. Hon är chipmärkt men ej öronmärkt. När han försvann hade han ett rött halsband med en liten bjällra med en halv silvrig namnbricka. Nosen är grå som resten av kroppen. Thomas Törnblom, saknar Selma! Marina Jönsson, Min honkatt har varit borta i en vecka, hon går aldrig långt från hemmet på Iduns väg och har inte varit ute så länge.

Buddys Restaurang uppsala
Uppsala barn och babylab
Fiber börje uppsala

Hon har varit försvunnen sedan den 16/7. Vi bor på Jenny Linds väg i Gottsunda. Men alla är mer eller mindre hanterbara: vi har pysslat med dem en hel del. Hon är en svart och brun bondkatt med vit svanstipp. Blocket-annons: m?ca10 w1 Bella lystrar till sitt namn och har tydliga svarta prickar på sidorna av kroppen, hon har en brun färg. Gordon försvann den 11 juni mellan Almqvistgatan/Albert Engströms gata i Uppsala. Hon är sköldpaddefärgad (svart, vit och gul social och märkt i örat.

Moreys Äventyr & konferens vildmarksäventyr i Svartnäs vildmark Ta med era anställda och kunder på en annorlunda konferens! UniQuest Escape Room är Uppsalas bästa Escape Rooms. Vågar ni anta utmaningen och försöka fly från våra rum på 60 minuter? Boka ert äventyr redan.