spa mellan stockholm och göteborg

- och regndush, bastu eller solarium. Hamburgerställen, internationella kedjor och vägkrogar i all ära, lägg på en timme i restid och förvandla den monotona färden mellan, stockholm och, göteborg (eller den omvända) till en givande och rofylld utflykt istället. Jag går ut i hotellreceptionen för att köpa en bar eller en påse nötter.

Bio filmer i göteborg
Stockholm kött och chark
Malmö livescore och fixturer espn

Nu tänkte jag visa er mitt dygn på Arken hotell och, sPA i bilder. Senaste nytt hittar du här. Jag checkades in i en liten svit, med ett sovrum såklart och en vardagsrumsdel med soffa (misstänker det är en bäddsoffa men snygg är den) och ett skrivbord. I Vadstena finns mycket sevärdheter, och är en gammal och fin stad. Ja, men det är inte alls långt att svänga av E4an och åka mot Vadstena eller Motala, som bägge också ligger vid vättern. Försöker få ihop en träff med mina gamla tjejkompisar, men numer bor vi lite utspritt över landet. Har du tips på ställen jag inte får missa längs vägen? Så det blir en detalj från bottenvåningen i stället. Mer orangerier åt folket! De 60 rummen är delade i en svit, 47 dubbelrum och 12 enkelrum.