massage göteborg rehab

" / Robert, efter en bilolycka förra året har jag daglig värk i nacke och rygg. Efter att ha haft problem med sköldkörtel och utmattning vill jag inte hamna i det igen och är numera mån om min energi och hälsa. Du behöver inte förköpa dina behandlingar här utan det går även bra att betala med ActiWay i samband med din behandling. Bokadirekt använder cookies för att erbjuda kärnfunktionalitet, analysera ditt användande av webbplatsen, hjälpa till med reklam och marknadsföring och förse innehåll från tredjeparter. Detta gör Jenny väldigt proffsigt.

K p ett presentkort och ge bort till n gon du tycker. En h rlig massage eller. Hos oss f r alla ta del av den senaste rehabiliteringen inom ortopedi och idrottsmedicin.

Om oss, fungera är ett rehabiliteringsföretag med nya, stora lokaler i centrala Göteborg. Arbetsterapeuterna hjälper dig att få bättre flyt i dina vardagliga aktiviteter. Om önskvärt kan dessa följas upp med individuella arbetsplatsanalyser. Detta gör vi med glädje, omtanke, kompetens och genuint människointresse. Hos oss får alla ta del av den senaste rehabiliteringen inom ortopedi och idrottsmedicin. För att nå denna målsättning och möta olika människors unika behov har vi till kliniken knutit massör och kiropraktor och samarbetar med, dietist, mental tränare, ortopedtekniker samt fys tränare. Hot stone 3 gånger á 30 min för 899kr 3 gånger á 60 min för 1499kr Öppettider och karta.massage göteborg rehab

Under massagen stimuleras huvudets reflexpunkter,. V lkommen p Massage G teborg!