kungsängen uppsala bostäder

kommunalt. På Mina sidor kan du också bli VIP-kund för att få förtur till våra projekt. Besök på Hemnet avser och Hemnets mobilappar. Det centrala läget, industrikaraktären och närheten till vattnet gör Skeppskajen till en unik plats i Uppsala. Den dagen du flyttar in i Rosteriet är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld. Via gång- och cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till centrala Uppsala. Hyra, min2 000 kr/mån4 000 kr/mån6 000 kr/mån8 000 kr/mån10 000 kr/mån12 000 kr/mån14 000 kr/mån16 000 kr/mån18 000 kr/mån20 000 kr/mån. OK, personuppgiftslagen för VIP-kund.

Kungsängen alltid nära hem JM, Uppsala



kungsängen uppsala bostäder

Boendeyta, min20 m40 m60 m80 m100 m120 m140 m160 m180. De bliren viktig del av den nya kvartersstrukturen, och en påminnelse om områdets historia. Kommun bostadsområde Bergvreten-Gånsta i EnköpingCentrum i EnköpingGalgvreten-Lillsidan i EnköpingHerrgården-Fanna i EnköpingHummelsta i EnköpingKorsängen i EnköpingMunksundet-Gröngarn i EnköpingRomberga i EnköpingS:t Ilian i EnköpingÖrsundsbro i EnköpingÖvriga områden i EnköpingHeby i HebyMorgongåva i HebyTärnsjö i HebyÖstervåla i HebyÖvriga områden i HebyBålsta i HåboSlottsskogen i HåboÖvriga områden i HåboAlsike.

Telefon uppsala kommun
Harald Nyborg uppsala
Uppsala landsting mandat

Hemmen i Rosteriet är Svanenmärkta, genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. I planen ingår att vidga stadskärnan, förstärka stråket längs Fyrisån och taxi stockholm pris bromma skapa nya mötesplatser i bästa solläge. Till: Källor: Restider från Google. I området finns restauranger, butiker, gym, service och livsmedelsbutik. Tillträde måste dock ske senast sex månader från köpet.). Uppsala växer och innerstaden utvidgas. När allt är klart blir Skeppskajen en del av Uppsala där människor inte bara bor utan också möts. Guide om bolån, få bättre koll på hur det fungerar när du lånar pengar för att kunna köpa ditt nya hem. JM AB kommer att behandla ovanstående personuppgifter för att kunna sända dig digital information, erbjuda dig förtur till JMs och Borätts bostäder, ge dig åtkomst till medlemsskyddade sidor på samt för att kunna administrera din betalning av årsavgift.

kungsängen uppsala bostäder