göteborg fallskärmshoppning

pekar. Via Coffs Harbour tar vi oss till sist till slutdestinationenb och vi avslutar äventyrsresan där vi började, nämligen i Sydney. Läs mer 0Km, hos oss på Tånga har vi många aktiviteter för liten som stor. Morgonen efter startar vi tidigt för en ca 10 km vandring runt det naturliga underverket Uluru. Guldkusten, Surfers Paradise Sydney, vi tar oss vidare till Guldkusten. Du är välkommen till landets fallskärmsklubbar för att bli en av oss. Vi tar Bruce Highway till Rockhampton och gör ett besök till Capricorn Caves, ett unikt grottsystem som ligger inne i en limestoneklippa och i Stora barriärrevet. Morgonen efter fortsätter vi till Harvey Bay som är porten till bland annat Fraser Island, en helt fantastisk ö som är det enda stället i världen där regnskog växer i sand.

Vi utför allt från vanliga rutinuppdrag till avancerade speciallösningar. Den har klassning medel, men något parti kan klassas som svår på grund av några brantare passager. Hitta din närmaste klubb och ansök om att gå en fallskärmskurs för att få din egen licens. Varför inte slå sig ner på en picknickfilt på gräsmattan och passa på att koppla av medan de små roar sig?! Nästa stopp på resan blir i Flinders Ranges, som är södra Australiens största bergskedja. De bildades för 190 000 år sedan i samband med ett vulkanutbrott. Ett annat tips är att ta en dagstur till Blue Mountains eller till vindistriktet Hunter Valley. Ledorden i vår verksamhet är kvalitet, säkerhet och precision, och vi står givetvis till förfogan året om, i såväl snöblask som solsken.

Utbildningswebben Inkluderande idrott är en del av svensk idrotts strategiska arbete. Här kan du njuta av konst, mat och goda viner. Passa på att kolla in klippformationerna som kallas Karlu Karlu av de lokala aboriginerna.