vegetarisk restaurang söder stockholm

Populära baren och restaurangen Babajan serverar en ekologisk meny med inspiration från Afrika, Mellanöstern och Asien i "rustic home cooking"-anda. Bäst för: När som helst då du är sugen på indiskt. Många av dessa har veganska alternativ, men om du är osäker kan du ringa respektive restaurang och fråga. Tulegatan 7, Vasastan, södra Teaterns restaurang, mosebacke Etablissement satsar helhjärtat på vegetariska mellanrätter - med fisk och kött som valfria tillbehör. Då är Tabbouli en vegetarisk restaurang i Stockholm för dig! Vigårda Var: Moodgallerian, Regeringsgatan 48 (finns även i food courten på Kungsgatan 25 men det är inte alls lika mysigt) Prisklass: Ca 100 kr Bäst för: Lunch eller middag med drinkar Här finns hamburgare på sojafärs och/eller rotfrukter re cykel Göteborg i en jättefin, busy miljö. Adress: finns på Regeringsgatan 70, Tavastgatan 22 och Norra Agnegatan. Hornsgatan 80, Södermalm Södermanna Allergivänligt i Söderhallarna Inne i Söderhallarna serverar Södermanna en bred meny med vegetariska rätter och veganrätter.

Sveavägen 21, bahlina, restaurang, stationsgatan 6A, barista Fair Trade Coffee. Typ av kök: Vego. Besök oss och njut av vår unika atmosfär, eller beställ din catering från oss från Östasiens lockande smaker till Juliga ljuvligheter!

12 Riktigt bra Vegetariska Restauranger i Stockholm De 10 bästa vegetariska restaurangerna i Stockholm SöderManna Vegetarisk - Söder - Stockholm

Den vegetariska (faktiskt veganska!) avsmakningsmenyn får dina smaklökar att sjunga ljuva sånger. Dels för att man kan äta mycket mat och att allting är så gott, men också för att det är prisvärt och trevlig personal. Om jag var du skulle jag köpa takeaway och sätta mig i Vanadisparken. Här är det lätt att äta veganskt! Bäst för: Snabblunch, billig och skapligt god buffé med rätter från mellanöstern. Lunchen är inte särskilt mycket billigare med en prislapp på 595 SEK, men oj så gott det är! Sally Voltaire Systrar bjuder på kanske, Stockholms bästa sallader? Förvänta dig dock ingen finrestaurang eller fantastisk service. 3 adresser, lunchrestaurangen Martins Gröna serverar rikliga portioner av vegetarisk mat från världens alla hörn.