konstnär med göteborgsmotiv

figurativ konst där vi har jobbat mycket med att ta fram lokala motiv ifrån städer som.ex. Tillverkningsteknik, det vi kallar Målningar är handmålade tavlor, de flesta med pensel eller palettkniv, oftast på duk men ibland i kombination av kollage i olika naturmaterial. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet utav vår integritetspolicy. Konstnären som målat tavlan förblir anonym och signerar tavlorna med, michelanemo som ett varumärke för Konstlagrets kollektion. Våra olika konstnärer har var och en sina egna specialiteter, det är därför våra oljemålningar och konst håller en väldigt hög kvalitet. Telefon, adress, murmansgatan Malmö. Det är alltså många olika konstnärer som målar tavlorna i vår kollektion och val utav konstnär är ofta beroende utav teknik, stil samt typ av motiv för tavlan. Att köpa konst på nätet har aldrig varit enklare.

Bilderna föreställer: Carl Johans kyrka (lilla tavlan) Södra hamngatan 1809 Skansen kronan Stora hamnen 250 kr /st.
Göteborgsmotiv med spårvagn, olja på pannå.
Mått 20 x.

Meditera uppsala
Ungdomskontoret norrköping arbetsförmedlingen
Stockholm invånare med förorter
Media markt uppsala tv 55 tum

Motiven, konstlagret har massor utav färgstark abstrakt konst. Bland våra akryl-, oljemålningar och canvastavlor finner du motiv inom abstrakt konst, figurativ konst med människor, djur, landskap, marina miljöer, lokala stadsvyer och fordon. Följ, ort, göteborg, Sverige, hus, göteborgs Auktionsverk, föremålsnr 227457. Detta ger en stilren känsla och en otrolig skärpa i motivet. Titta gärna på fler nätauktioner under rubriken Auktioner. Utlämning: Inom 5 dagar efter avslutad auktion. Vi gör ett undantag för akvareller som är gjorda på tjockt papper. New York, London, Paris, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Varberg. Just Art by Artists helt enkelt. Skriv gärna till oss om du har funderingar eller frågor kring ett specifikt konstverk. Vi har även Fotokonst som vi har klistrat på baksidan utav tempererade glasskivor som är 4mm tjocka.

Eftersom det är ett hantverk så kan det naturligtvis vara små avvik mellan bilderna här på hemsidan och hur varje enskild tavla ser. Vi har även Metal Art i vår kollektion, detta är konstverk skapade helt utav metall och komponenter som klippts, formats och färgats till nytt liv. Men du kan ändå alltid känna dig trygg att handla eftersom du har två veckors returrätt som gäller ifrån det att du har tagit emot tavlan. Vi har även Akvareller i vår kollektion, detta är konstverk målade i vattenfärg på ett tjockt papper. Antal besök: 2 554. Köpare bör undersöka varan innan auktionsdagen samt själv ombesörja för eventuell nedmontering samt transport.