lacoste stockholm öppettider

Om du vill lära dig något nytt eller orientera dig lite extra i sortimentet finns digitala guider om bland annat whisky, cigarrer, choklad och parfymer. Utöver detta tas förbehåll om prisändring inför ramen av prisföreskrifter gällande på leveranstidpunkten. Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det du mottagit paketet. Ideal skor, hornsgatan Stockholm, telefon: Damavdelning, herravdelning Öppettider. Besök oss på Götgatan 81 i Stockholm/Södermalm. Avgift för frakt är i dagsläget 49Kr. . Du har i enlighet med konsumentköplagen (1990:932) rätt att häva köpet utan kostnad. .

Hur lång är leveranstiden? Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Varorna ska packas på ett sådant sätt att varorna ej skadas på vägen tillbaka till oss. Normalt ringer de och kontrollerar så att kunden är hemma och bestämmer en tid för leverans. . Om du vet exakt vilken vara det handlar om så skickar vi gärna hem den till dig? Om du använder dig av vår SMS-avisering så kan oftast hämta ut paketet dagen efter. Du kan ringa eller maila ang problemet med varan till.

Tågbiljett enköping stockholm, Sahlens uppsala öppettider, Romantisk hotellnatt i stockholm, Vinterförvaring båt södra stockholm,