stockholms industrilack priser

Industrilack AB - Stallarholmsvägen.

Stora serier till enskilda objekt, i alla möjliga olika former och material. Bolaget registrerat:, f-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 25610 - Beläggning och överdragning metall. Det är fantastiskt vad något så lite som en ny dekorfräsning och lite färg kan göra för ditt kök.

Blomsteraffär stockholms centralstation

Vi utför nämligen beställningar för både privatpersoner och företag. Stockholms Industrilack AB är lackeringsfirman du vänder dig till när du vill ha blänkande resultat på dina beställningar. Pulverlack, pulverlackering är en av de vanligast förekommande ytbehandlingarna. Vi är ett team som har som mål att leverera till högsta kvalitet. XX of XX reviews Läs fler omdömen Widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Vi lackerar stora serier till enskilda objekt, i alla möjliga olika former och material. Är du trött på ditt gamla kök? Om oss, vÄlkommen till stockholms industrilack AB - DIN expert inom industrilackerintockholm Stockholms Industrilack AB är lackeringsfirman du vänder dig till när du vill ha blänkande resultat på dina beställningar. Vår avsyningsavdelning arbetar på att detta mål nås.

Vi lackar allt från smått till stort. Stockholms Industrilack, aB grundades 1968 i, stockholm.Sedan dess har vi fortsatt växa och har idag expanderat vår verksamhet till 13 fastanställda. Vårt team håller till i Högdalens industriområde där vår avsyningsavdelning arbetar för att säkerställa att våra kunders mål nås.