ungdomskontoret norrköping arbetsförmedlingen

kommunstyrelsens ordförande och Matilda Johansson (s ordförande i arbetsmarknads- och vuxenutbildningsnämnden att närvara. Arbetsförmedlingen är en del i en samverkanssatsning med syfte att främja etableringen av unga på arbetsmarknaden. All service hos Vägledningscentrum är gratis. Grupper kan boka informationstillfällen på Vägledningscentrum. Invigningen sker den 29 april klockan.00 på Kungsgatan. Läs kommunens officiella pressmeddelande här). Samlokaliseringen av Norrköpings kommun och. Skicka då e-post till. Bli bättre på det du arbetar med.

Här öppnar ungdomskontoret - Norrköping - Norrköpings Tidningarungdomskontoret norrköping arbetsförmedlingen

För att komma i kontakt med studie- och yrkesvägledare eller ekonomiskt bistånd. Ungdomskontoret kan du ringa kommunens växel på och be att bli vidarekopplad till ungdomskontoret. NorrkÖping Norrköping Ungdomskontoret på Kungsgatan, som öppnade på måndagen, underlättar för ungdomar som söker arbete och utbildning. Nu invigs det nya ungdomskontoret i centrala, norrköping.

Josef zacharias norrköping
Butiker i linden norrköping
Arbetets museum norrköping lego

Vägledningscentrums service är till för dig som är över. Det spelar ingen roll om du har arbete idag eller om du är arbetssökande. Studie- och yrkesvägledning, för planering av dina studier. Telefontiderna för ekonomiskt bistånd är måndag-tisdag samt fredag klockan.30-09.30. Du ska även vara folkbokförd i Norrköpings kommun. Dela: Facebook, nu invigs det nya ungdomskontoret i centrala, norrköping. Du som är över 25 år gammal är välkommen till Vägledningscentrum för att få hjälp med att: Hitta rätt utbildning för ett yrke.

Samlokaliseringen av Norrköpings kommun och.
Arbetsförmedlingen är en del i en samverkanssatsning med syfte att främja etableringen av unga på arbetsmarknaden.
Idag besöker ungdomarna i Norrköpings kommun tre olika platser för att få stöd och hjälp vad gäller försörjning, arbetsförmedling och vägledning.
Du som är under 25 år är välkommen till ungdomskontoret för studie- och yrkesvägledning.
På ungdomskontoret är Norrköpings kommuns och Arbetsförmedlingens arbete med ungdomar samordnat i gemensamma lokaler, för att underlätta för dig att komma ut i arbete eller studier.