malmö ff spelare åtalad

after three years' absence, having been relegated at the end of the 2014 season. Försvarsadvokaten har sagt att de båda haft en kärleksrelation. Players and Managers may hold more than one non-fifa nationality. Jag tycker inte försvarssidan har framhållit någonting som får mig att betvivla flickans ålder, säger Rikard Darell. Publicerad 25/5 15:46 Uppdaterad, malmö Den Malmö FF-spelare som stått åtalad för våldtäkt mot barn hotell galaxen borlänge blir kvar i häktet fram till att dom meddelas. Målsägandens ombud yrkar på 200 000 kronor i skadestånd. Åklagaren menar att MFF-spelaren visste att flickan var under. This is IF Brommapojkarna's sixth season in the league. Klubben meddelade också att de inte har gått vidare med Parma-lånet David Löfquist, enligt lokala medier. På eftermiddagen tog tingsrätten beslutet att fotbollspelaren som stått åtalad för två fall av våldtäkt mot barn ska bli kvar i häktet fram till att domen meddelas.

24-åringen har erkänt att han vid två tillfällen utdelat örfilar och han har även medgivit att han vid ett tillfälle låtit hustrun vara utestängd över natten. Vi har givetvis tagit det här internt. Han är fortsatt misstänkt för brott, men i stället för sexuellt utnyttjande av barn. Nu har Kingsley Sarfo medgett att han haft sex med en minderårig men han förnekar brott, och påstår sig ha trott att hon var över.

malmö ff spelare åtalad

Sarfo kom till Sverige 2014 för att spela fotboll, vilket han verkar vara väldigt duktig. Vår juridikavdelning har också varit inblandad. En spelare i, malmö, fF åtalas för två fall av våldtäkt mot barn. . Enligt åklagaren Rikard Darell har fotbollsspelaren gjorts sig skyldig till brott med ett straffvärde på tre. På måndagen inleddes rättegången och förhandlingen kommer att hållas bakom lyckta dörrar. 22:45:00, köp Himmelriketkalendern 2019! Brotten begicks under september 2016 och juni 2017. Den allsvenske spelare som sedan tidigare misstänks för sexuellt utnyttjande av minderårig har åter anhållits. Under pågående rättegång har nya bevisuppgifter framförts från försvarssidan. Utredningen påbörjades sommaren 2017 och fotbollsspelaren har varit häktad sedan 31 januari. Malmö, fF, idag kom nyheten vi alla väntat. Vår synpunkt är att det inte är visat i målet vilken som är målsägandens ålder.