cykellopp uppsala resultat

startnummer. Gå in på för att läsa mer om blodgivning. Hem, våra lopp, uppsala, blodomloppet i Uppsala tackar för i år! Mejla oss om något behöver rättas i resultatlistan. Genom plattformen Edge kan vi erbjuda senaste tekniken och ett kraftfullt verktyg. Sammanlagt 1866 deltagare angav i sin anmälan att de var blodgivare. I Lilla Blodomloppet deltog 419 barn, som fick prova på löparbanorna på Uppsalas nya fina friidrottsarena.

Lokala partners, grundare, huvudsponsorer nationell_sponsor leverantor). I herr elit blev Art-V Cycling utmanade av Emil Lindgren (Falu Cykelklubb) som dock fick se David Eriksson dra från ordentligt och ta segern i säker stil med svenska mästaren Martin Eriksson på 2:a plats. Här finner du vårt bildgalleri från kvällen. Riktigt bra lopp för laget och de två svenska! See MoreSee Less, photo. Vi ser till helheten och arbetar långsiktigt ihop med våra kunder. Klicka för resultat (öppnas i ny flik/nytt fönster klicka för lagresultat.

Upsala IF Friidrotts kansli för mer information. I Jönköping var där cross på programmet och som vanligt vann Upsala CKs Ida Erngren i dam elit, denna gången före svenska mästarinnan Åsa Erlandsson (Varbergs MTB) och Anna Persson (Staffanstorp CK) på sista pallplatsen. Vi har hittat en mobil, ett kontokort, två nycklar och ett UL-kort. Teknomedia är en digital produktionsbyrå. Vi levererar kreativa filmer och ljudproduktioner med hög kvalitet till kunder över hela Sverige.

cykellopp uppsala resultat