norrköpings hamn och stuveri jobb

krävs olika utbildning beroende på vilken tjänst du söker. En hamn är en omlastningsplats för gods här möts sjöfart, järnväg och vägar och hamnen är viktig för många företag i vårt område.

Vi vill också att du har god datorvana. För att jobba som hamnarbetare vill vi att du har lägst gymnasieutbildning samt att du har förarbevis för truck och/eller hjullastare. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies. Vi jobbar mycket med intern vidareutbildning. En stor del av arbetet sker med maskiner som truckar, kranar och hjullastare.

Många har sin bakgrund inom sjöfart eller logistik men långt ifrån alla. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och en planerad utbyggnad av hamnanläggningen. Vi hanterar även gods i magasin och upplag. Som tjänsteman i hamnen kan du exempelvis arbeta med planering och projektering av underhåll och nybyggnation av kajer och fastigheter, arbetsledning inom produktion, kund- och godsmottagning, IT-drift och utveckling, ekonomi och försäljning. Visste du att ungefär 90 procent av Sveriges export och import går sjövägen över posten lucullus linköping öppettider landets hamnar? .

GDL helsingborg jobb
Lediga jobb borås butik
Buss mellan helsingborg och malmö