fastighetsbolag malmö stena

på gårdar. Stena Fastigheter kommer att vara kvar och ta långsiktigt ansvar för vår del av området. Oavsett i vilket skede i livet du. Här bor du med närhet till både Stockholm City och Jakobsbergs centrum. Inflytt planerad redan till oktober 2019. 7 Juni, skierfe biträder AMF Fastigheter vid försäljningen av tomträtten Jakob Mindre 5 i Stockholms city till Axfast. 16 April, skierfe biträder Regio Fastigheter vid förvärv av kontorsbyggnad i Långedrag i Göteborg, om ca 14 000 kvm, från Platzer.

Skierfe biträder Vasaparken vid försäljning av fastigheten Tranbodarne 13 på Södermalm i Stockholm, mer känt som Sjömansinstitutet, till Atrium Ljungberg. Parkering finns precis utanför. 24 April, skierfe biträder Villa Nest vid etablering av joint venture med Botrygg. Här har du allt du behöver och det är lätt att förstå varför allt fler flyttar över älven. Faktum är att utvecklingen av Kvillered är en del av Stena Fastigheters arbete med att utveckla långsiktigt attraktiva boendemiljöer. Kontor i Stockholm Stureplan Stockholm Visa karta Kommunikationer Skierfe Advokatfirma har sin lokal i hjärtat av Stockholm på Stureplan. 17-17.45 5 december.

LÄgenheterna, all inredning är noggrant utvald för att kunna passa din stil, oavsett hur den ser. 31 Mars, skierfe biträder jhcs Holding vid försäljning av fastighet i Enköping, på vilket jhcs Holding låter uppföra ett nytt vårdboende. Skierfe biträder Jernhusen vid försäljning av byggrätter för 300 bostäder vid Malmö Centralstation till HSB och Wästbygg. Nu säljer vi bostäderna i den första etappen, brf Askkronan, som omfattar 49 bostadsrätter i varierande storlekar från 1 till 4 rum och kök, mellan 38 till 90 kvadratmeter. Tillsammans med vårt fokus på social hållbarhet och en god förvaltning bidrar det till en positiv utveckling av staden. EP-Service grundades 1967 och har sedan starten gjort tillvaron enklare för fastighetsbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Malmö med omnejd.

Inflytt planeras redan till oktober 2019. Här finns även shopping, skolor och service allt som gör livet enkelt och bekvämt. 17-17.45, ingen föranmälan krävs. Utöver dessa fabrikat kan vi erbjuda marknadens fulla sortiment. Totalt planeras 120 bostadsrätter kvm inflyttning från november 2019. 3 Maj, skierfe biträder Aros Bostadsutveckling vid tecknande av avtal med NCC om förvärv och utveckling av fastigheten Solna Herrjärva 1, med avsikt att utveckla bostäder med en total beräknad area om cirka 7 100 kvm ljus BTA.