malmö hyllie tågstation

kommer till fotboll. Längs kusten här hittar du flera fina sandstränder. Här nedan ser du mina favoritsaker att göra i Malmö, både för vuxna och barn inklusive platser och sevärdheter man inte bör missa. Malmö Bike tours, upptäck staden på cykel och ta dig fram snabbt och smidigt. Det är en mysig liten stad där det mesta kretsar runt centrum och Norra hamnen.

Det finns alltid något att göra i Malmö och här har jag samlat en stor lista med sevärdheter och aktiviteter för dig som ska besöka staden. Detta är det perfekta stället för att avsluta en dag full av sightseeing i Malmö. Om du gillar öl är detta ett måste att göra i Malmö!

Hotell n ra, malm Arena Quality Hotel Viewmalmö hyllie tågstation

Låt oss handla malmö nordic wellness
Malmö lekplatser

Det finns alltid något att göra i Helsingborg, särskilt under sommaren. Moderna museet har funnits i Malmö sedan 2009. Ungefär.4 miljoner personer besöker Malmöfestivalen varje. Read more: Saker att göra i Stockholm som turist Till skillnad från Köpenhamn, så är Helsingör mindre och mysigare. På sommaren förvandlas Lilla torg till en stor folkfest med mängder av uteserveringar och restauranger. Innehåll - Snabblänkar, turning Torso, det vridande tornet är en av Sveriges mest kända byggnader och en självklar sevärdhet i Malmö. Helsingör Cirka 1 timme och 25 minuter ifrån Malmös tågstation ligger en annan dansk stad. Utöver det finns det gott om uteserveringar, men även aktiviteter för barn. Många Malmöbor och skåningar åker hit på dagsuflykt under sommaren. Att besöka St Petri Kyrkan är absolut ett måste att göra i Malmö om man gillar gamla byggnader, särskilt kyrkor. Spana in videon nedan så ser du vad som väntar på Malmöfestivalen.

Malmö ff spelare åtalad
Parkeringshus gustav adolfs torg malmö
Polisen davidshall i malmö