högskolan i borås karta

med funktionsnedsättning. Vi ger vägledning, stöd och handledning till dig som är student. Vi vill se till att våra utbildningar leder till en profession, att du blir något och vi arbetar för att uppmuntra kreativitet och nytänkande. Bortsett från skulpturer och caféer är Borås mest känd som textilstaden. Campus Varberg (extern länk). Se karta över parkeringar (extern länk). I vår datasupport, som bemannasav studenter, får du hjälp med användarkonto, lösenord, programvaror och andra datarelaterade frågor.

De båda driver verksamhet inom utbildning och forskning inom sina respektive områden. Kontakte, drive, kalender, google Übersetzer, fotos, mehr, shopping.

Kartor och parkering - H gskolan i Bor H gskolan i Bor s All gatan 1, Bor H gskolan i Bor H gskolan i Bor s H gskolan i Bor s - Google My Maps

Hemnet se borås kommun
Lund campus karta

Samtidigt som vi är nationellt ledande inom vårt område har vi också välutvecklade internationella samarbeten. I språkverkstaden kan du under lärarhandledning utveckla din språkliga kompetens i engelska, svenska ochsvenska som andraspråk. Det gör vi för att öka dina chanser till jobb, men också för att du ska knyta bra kontakter under tiden du studerar. Vill du till en storstad ligger Göteborg bara fyrtio minuters bilfärd ifrån och ska du till en världsmetropol eller sandstrand ligger Landvetter flygplats ännu närmare. Våra studenter har tillgång till en avancerad maskinpark, special anpassade laboratorier, verkstäder, ateljéer med mera. På Institutionen för vårdvetenskap står människan och hennes hälsa i arbetar aktivt helsingborg - falkenbergs ff för att bevaka vad somhänder i samhället och hålla våra utbildningar aktuella. Institutionen IT- och Handelshögskolan ger dig en attraktiv utbildning inom marknadsföring, revision, IT eller management. Läs mer om Borås här! Aktuella frågor som globalisering, resursåtervinning, miljö och hållbar utveckling står i fokus hos oss. Det öppna klimatet fortsätter från torget in i högskolans alla lokaler det är nära mellan studenter, lärare och administration. Spännvidden inom det textila området är stor. Du har tillgång till råd och stöd av studentombudsman i de fall du inte känner dig rätt bemött eller behandlad av personal eller andra studenter.