vem är Yasin börek där

tid som profet skulle Mohammed (saws) lära ut allt annat än vedertagna sanningen, i ett samhälle där statyer dyrkades skulle han lära ut att det bara fanns en Gud att dyrka, i ett samhälle där fickor begravdes levande vid födseln och ansågs vara. Jag vet ju att Häcken gärna vill köpa loss dig, men samtidigt, ju bättre du gör det desto mer går priset upp? Jag tänkte på den mannen tidigare på dagen hade sagt, att det var respektlöst mot Gud att ställa frågor om islam. Det är ett känt påstående som är taget ifrån en mycket omdebatterad och problematisk hadith i Al Bukhari, inte ifrån Koranen. Jag kan inte nämna dem. Om dem bred synonym säger han bland annat: 36:9 och Vi har satt ett hinder framför dem och ett hinder bakom dem, och Vi har täckt över deras ansikten så att de inte kan. Men det var stora klubbar som var intresserade och som hörde av sig. Är inte det lite lurigt, för gör du det jättebra kanske den klubben som äger dig vill ha väldigt mycket mer betalt?

Jag tycker att jag har börjat bra, säger Ahmed, yasin i podcasten Lundh. Vem var han enligt Mekkah att säga allt detta? Jag tror den italienska ligan.

Detta hänger såklart ihop, i en perfekt värld kommer rap vara svintråkig (i en perfekt värld skulle rap aldrig fötts). Där på hörnet är en bra låt (speciellt när Samboii rappar) som blir en jävligt bra låt när Mwuana börjar refrängen med dom förtjänar inte sitta här med oss som han vore med i Mean Girls. Guleed ingen annan Hugo har redan bloggat om den här men det här inlägget är redan svinlångt så jag tänker skriva lite till, för detta är kanske den låt av alla från i fredags jag känner mest för. Det är inte bara en vers om de personerna i Mekkah som inte ville tro, det är en uppmaning från Gud att faktiskt utforska, fråga, använda förstånd och tänka. Deppigt men sant, och jag skulle gärna offra allt bra och bara lyssna på Penga Per om det skulle hjälpa, men så funkar inte verkligheten och i verkligheten kom det verkligen mycket bra svensk rap i fredags. Spanien, och då tänker jag inte på Real Madrid eller Barcelona, utan mer de mindre lagen. Det är OK, men så är det.

Jag påpekade hans fel men han var väldigt bestämd och ville inte lyssna utan avfärdade allt jag sa, han sa bestämt att det stod i Koranen, att han visste det men givetvis utan att kunna referera till någon faktisk vers. Moms är en av Sveriges bästa rappare, ostress. Vi människor och djiinn (osynligt väsen) är unika så till vida att vi är skapade med fri vilja och kan välja att tro eller inte tro och vi kan synda, men det kan inte änglar, allt de gör och säger är i enlighet med Guds. Envis som jag är fortsatte jag hävde att han, en äldre man som varit muslim i hela sitt liv hade fel, för det hade han. Nu har man ändå visat vad man går för här i allsvenskan. Kunskapen kom där den kanske minst antogs att komma. Please rusta malmö jägersro try again later. Men det är som du säger, man tar en risk när man går ut på lån.

Hur känner du där? För ett tag sen träffade jag en muslimsk man som jag aldrig har träffat förut, vi började av en händelse att  prata och kom snabbt in på islam. I andra versen rappar han om att jobba hårt och sträcka ut muskeln på massagen tills han kan bli sina grabbars trisslott och slutar med vi tar det hur det kommer, bad man always fucking on it och sen kommer refrängen igen och då lyssnar.