det italienska konsulatet i stockholm

i honorärkonsulat, konsulat och generalkonsulat beroende på omfattningen av verksamheten. Långt borta från det, italiens Konsulat i Malmö? I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Italien och. Italienska, ambassaden i, stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande. Detta är vanligtvis en självständig näringsidkare (främst medborgare i Sverige) som utför begränsade konsulära uppgifter på deltid, i en stad där Italien inte har en representant. Det kan vara så att det närmaste konsulatet inte nödvändigtvis är rätt konsulat för dina behov. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Italien. Alla ambassader och konsulat är ordnade på land och stad. Stockholm per telefon (46) eller per e-post info. Stockholm hitta ett hotell nära den, italienska, ambassaden i, stockholm, om du måste resa till ambassaden i, stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Italienska intressen i Sverige. Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press. Om konsulatet i Göteborg eller andra, italienska konsulat i Sverige inte kan hjälpa dig, kontakta den konsulära avdelningen på Italiens Ambassad i Sverige. Stockholm, hitta ett hotell nära det, italiens Konsulat i Göteborg - Om du måste resa till konsulatet i Göteborg, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan. Om konsulatet i Malmö eller andra, italienska konsulat i Sverige inte kan hjälpa dig, kontakta den konsulära avdelningen på Italiens Ambassad i Sverige.

Konsulaten är oftast belägna i någon annan stad än i Sveriges huvudstad. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Italiens Ambassad. Italienska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Svenska ambassader och konsulat är diplomatiska beskickningar utomlands. Italienska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Om Italiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste. Italienska medborgare som bor i Sverige. Tänk på att alla konsulat inte erbjuder samma tjänster. Dessutom ansvarar ambassader och konsulat för utveckling och underhåll av kulturella relationer och som ett centrum för den lokala presse.