tempel helsingborg

fick beskedet att det har gjorts ett misstag och att adam tensta har blivit dubbelbokad. Nytt datum 3 AUG. Som tack för ert tålamod bjuder tempel nattklubb på fri entré för alla som har varit attending på detta event tills nu (erbjudandet gäller fram till kl 01). Vi förstår om folk känner ett svagt förtroende för evenemanget, men alive och tempel kommer gör allt i sin makt för att ändra detta. NU PÅ LÖrdag 13 juli tempel ordinarie nattklubb bonus. Detta är Tempels officiella hemvist på internet och här kommer vi hålla er kontinuerligt uppdaterade med det senaste inom stadens klubbscen, vilket vi har gjort sedan den 12 december 2002 när dörrarna till ett Tempel som fortfarande dyrkas av många än idag öppnades för första.tempel helsingborg

Hör upp gott folk! Det vankas påsk då har vi här på mogwai fått äran att anordna den fantastiska uppfinningen Sköna Påsk By Kreativa Dårar i samarbete med PL 13 Sön 1/4 glädjeporten öppnar prick.57 stänger när vi är klara Vi ses i påskdimman på mogwai gott. Urban bar cocktails Bruksgatan 2, Sveti Nikole. Tempel Helsingborg - Teaser Clips from March and May 2012 - more coming up : Niklas Lydeen / NL media.

Watch Queue, queue _count total loading. Samtliga parter är rörande överens om att presentera hela konceptet ännu större den 3 augusti. Och nu har vi fått det konfirmerat att adam tensta kommer vara med oss den 3 augusti. Helsingborg, Sweden, hör upp gott folk! Vi ses i påskdimman på mogwai gott folk! Facebook 2018, photos, see All, mogwai Bar Mat is celebrating Easter Sunday at, mogwai Bar Mat. This feature is not available right now. Detaljer för köpta biljetter: För er som har köpt en biljett till premiären av alive nu på lördag: vi har skickat tillbaks era pengar.

Tempel helsingborg
tempel helsingborg

Grytan slottshagen helsingborg, Boxning helsingborg pris,