kommunikatör region uppsala

historia att berätta. . Vad läste du på universitetet? Det är nog en fördel att jag har kombinerat mina språkstudier med medie- och kommunikationsvetenskap. Anastasiia Klonova, tel:, mejl: Projektmedarbetare. Mitt nuvarande jobb fick jag ca 1,5 år efter examen.

kommunikatör region uppsala

Nina läste svenska och blev kommunikatörkommunikatör region uppsala

Ekonomi- och löneadministratör Ronny Ögren IT-administratör Jörgen Sköld HR, kvalitets- och systemutvecklare Textilmarknad Klaus Rosinski Regionchef Väst/Öst/Syd Joachim Olivendal Ansvarig Textilmarknad Region Syd Kenneth Andersson Regionchef Mitt Göran Nyström Regionchef Stockholm/Uppsala Drift (kontakta depå innan eventuellt besök) Depå Holsbybrunn Mats Eriksson depåchef Adress: Bergmossevägen. Det är lärorikt, utmanande och varierande. Hade du en tydlig plan för vad du ville jobba med när du pluggade? Dessutom har jag läst mycket isländska och bott i Reykjavik en termin. Logistik, försäljning och inköp, urban Grahn, chef logistik, försäljning och inköp.