bord 27 vinlista

Carousel drivs av bröderna Robin och Lukas Moderato tillsammans med Christopher Ellertsson. Bokningar tas emot som vanligt via länken uppe tillhöger och kommer under den första tiden vara via Yiayias bokningskalender. Harris Giotakis tidigare från Yiayia, Hostoria Tre Santi, Rudolfino, Spisa hos Helena. Bakfickan som är en intim bar fylld med kärlek, lundy Post Office passport utmärkta viner, lokal öl samt goda tillbehör. Se lediga jobb just nu! La Nonna dukar gärna fram de flesta pastarätterna för delad glädje dubbel glädje, precis som hemma hos mormor för att ätas gemensamt. 1989 öppnades restaurangen i nuvarande form och nu sker en nystart i ny regi och ett koncept som värnar om den traditionsfyllda miljön. Här erbjuds bland annat tunnskivad pepparsotad Oxfilé carpaccio med spröd rucola, färskhyvlad parmesan utifrån ett napolitanskt recept samt gräddnystad mozzarella med tomater från Sicilien, basilika och olivolja. Här drevs krog med resanderum redan på 1770-talet, här har också varit skönfärgeri och kemisk tvätt. Vilt på vintern, sparris på våren och gärna så mycket ekologiskt som möjligt. .

Något som kommer märkas på tallrikarna, särskilt när det är tryffelsäsong och den färska tryffeln flygs in direkt från Italien. Vår meny kommer variera eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Kvällsmeny lunchmeny (vecka 48). Kvälls A la cárte - en säsongsanpassad meny som köksmästaren sätter ihop för att passa in med årstiden, denna meny gäller från.00 i restaurangen.

Hotell Stockholm julbord
Postnord jönköping bordsvägen 2
Påskön ping pong bord antropologie
Bordsantenn tv biltema

Välkommen att skicka in ditt cv till. Hundar, av säkerhetsskäl tillåter vi inte husdjur på några av våra serveringar: Pub, Matsal och Uteservering. Till detta finns en bred vinlista med känsla för de små producenterna och en dessertmeny med såväl crème catalana som ett urval av smakrika ostar. Hängmörade köttdetaljer med ett flertalet olika tillbehör finns också att välja mellan. Måndag 19/11, fläsknoisette med bearnaisesås, rödvinsky och rostad potatis. På Tingsgården finns också, handelsgården med spännande butiker och cafeer, Vinkällaren Tingsgården där du som medlem kan hyra vinfack och anordna vinprovning och andra sammankomster för ditt slutna sällskap samt. La Nonnas övriga huvudrätter består av både grillrätter och varmrätter som exempelvis vitlöks och pepperonicini grillade jätte räkor, persilja och grillad citron. Här kan man stanna till för att äta lunch i en miljö där en varm och lokal stämning gör besöket till en upplevelse. Självklart kan man bara komma in och ta en öl om man så känner. Det finns alltid utrymme för duktiga och nyfikna medarbetare. Restaurang Carousel är ett kött- och skaldjurshus med hjärta och själ från Mallorca och södra Europa. Från juni till augusti är uteserveringens egna kök öppet med en egen meny.

Höst och vinter A la carte menyn har landat med nya spännande rätter som alla innehåller riktigt vällagad mat på lokala råvaror.
Restaurang Carousel är ett kött- och skaldjurshus med hjärta och själ från Mallorca och södra Europa.
Med utsikt mot Gustaf Adolfs Torg och anrika.
This is where you will find all of our menus.
La Nonna är en stilren modern Italiensk Restaurang på Kungsholmen.