fryst fransk mat göteborg

Frankrike. De hjälper gärna till. Dessutom är svenskar matintresserade, kvalitetsmedvetna och nyfikna vilket passar vårt breda utbud av högkvalitativa produkter, säger Sara Maxance.

Förutom högkvalitativa råvaror kräver vi noggrann ursprungsmärkning och interna kontroller av varje steg i produktionskedjan. Berätta om varan: Börja med att berätta lite om varan. Skriv en recension, tyck till och dela med dig av dina erfarenheter och recensera våra varor. Eller uppfyllde den inte dina förväntningar?

Fryst fransk mat göteborg
fryst fransk mat göteborg

En jury bestående av Två Dagars redaktion och Maria Zihammou kommer att välja de fem bästa bidragen, som presenteras i nästa nummer. Bistro är stället där man slinker in för att äta franska husmansklassiker. Den snabba hanteringen gör att råvarorna bibehålls precis så färska som de är vid infrysningstillfället. Man kan till exempel välja mellan fem olika helsingborg dagens lunch sorters pilgrimsmusslor, tio sorters svamp eller ett femtontal sorters frysta kryddor. Tävla om fem exemplar av Maria Zihammous nya kokbok. Vilka liknande varor har du provat?

fryst fransk mat göteborg