bamse teater stockholm 2018

och häxans dotter. Halmstad Arena 4/11, göteborg, Scandinavium 11/11, jönköping, Kinnarps Arena 18/11, boka biljetter här! I, bamse och världens starkaste man följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Nu är uppföljaren här - "Freddie Forever". Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. I år fortsätter firandet av Himlen runt hörnet 25 år med en omfattande höstturné. I september tar han showen ut på Sverigeturné. Peter Jöback, comic Con Sthlm 14-16 sep, djungelboken The Musical. Bamse besöker följande orter 2017, karlstad, Löfbergs Arena 30/9. Och får du inte nog kan du alltid prenumerera på vår.

Läs mer om våra olika föreställningar och boka biljetter här!
Är en obunden webbsajt som skriver om det magnifika scenkonstutbudet som finns.
Stockholm, stora scener som Dramaten och Oscars till lilla amatörgruppen.
Bamse och hans vänner - Lär dig färger med Play Doh och slime godis - Lek och lär för barn på svensk - Duration: 12:42.bamse teater stockholm 2018

Lek med oss 637,503 views.
Bamse och världens starkaste man är en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst.
Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck.
Bamse och hans vänners julmys på Bamses Värld, med en helt nyskriven julteater.

Verified Fan, anmäl intresse till Elton John, registrera dig här för att få chansen att köpa biljetter till hans konsert i Scandinavium, Göteborg den Läs mer. Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck. Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna som medverkat då vi anordnar en meet greet utan extra kostnad, i foajén. Bamse, Skalman Lille Skutt ser fram emot årets städardag, och i år har de goda vännerna lovat Farmor att hjälpa henne att städa på vinden. Teaterpjäsen spelas en till fyra gånger per dag, ta gärna en titt i vårt digitala dagsprogram för att se vilka tider Missa inte världspremiären av Bamse den hemliga kistan som spelas under hela säsongen 2018 på Kolmårdens Djurpark! Spana in när han kommer till din stad! Här kan du öva på låtarna inför jysk lund öppettider föreställningen. Med den nya teatern hälsar vi också en nya karaktär välkommen upp på scen, nämligen Bamses Farmor, som är en av huvudrollsinnehavarna i Bamse och den hemliga kistan. Malmö Arena 7/10, västerås, Bombardier Arena 14/10, linköping, Saab Arena 21/10, gävle, Gavlerinken Arena 28/10.

Här får barnen vara delaktiga i jakten på den hemliga kistan. Välkommen på en spännande och rolig teater som är interaktiv och engagerande. De tre vännerna vet, att när man städar hos farmor, hittar man alltid massor av spännande saker och man blir dessutom bjuden på Farmors goda köttbullar varje gång man hjälper till.