bostadsbolaget göteborg hyra ut i andra hand

får stipendium Årets mottagare av Swedbanks stipendium inom turism går till Iréne och Petrus Johansson på Petrus Kajak. Det säger flera som deltog i årets upplaga av TP-cupen. Den senaste kursen anordnades i Tranås och då fick deltagarna bland annat ta del av hur fogning av järnvägsräls går till, så kallad termitsvetsning. Dessa personer kommer att varslas om uppsägning på grund av arbetsbrist. Bekämpning av ogräs orsakade utryckning Vid middagstid på måndagen larmades räddningstjänsten till en befarad brand på Vasagatan i Tranås.

Inbrott hos Länken och i Församlingshemmet Natten till lördag har tjuv eller tjuvar brutit sig in i KF Länkens lokaler i Tranås. Postens indragning hotar hela Ydre Att Postverket redan till våren tänker flytta Ydres fyra brevbärare från Österbymo till Tranås som utdelningsstation försämrar inte bara servicen för många ydrebor. Misshandel och olaga hot Strax efter klockan 17 på tisdagseftermiddagen har en grov misshandel samt ett grovt olaga hot ägt rum på en mindre ort i Tranås kommun.

I påskhelgen avtackades från sin tjänst som vaktmästare i Tranås kyrka. Äldre man attackerades av hund I måndags eftermiddag vid.30-tiden har en man i 70-årsåldern blivit attackerad av en "galen" hund. Torsdagens åskväder över bygden orsakade mycket arbete för räddningstjänsten. Kraftig detonation i Sommen En kraftig explosion hördes i Sommens samhälle strax efter 22-tiden i kväll, måndag. Så förklarade landshövding Elisabeth Nilsson varför hon besökte asylboendet på Trehörna Wärdshus i onsdags. Kvinnan är misstänkt för olaga vapeninnehav. Tjuv eller tjuvar har brutit sig in i en BMW och stulit krockkuddar.

Det riskerar att skada utredningen. Däremot kan man säga att det är lagstridigt eftersom personen i fråga inte bor i bostaden. Det är en känslig punkt och många är osäkra, säger nämndens ordförande Mats Holmstedt (M). Familj evakuerades efter brand i villa Vid 22-tiden på tisdagskvällen larmades räddningstjänsten till en villabrand på Januarigatan i Tranås. En personbil körde av vägen vid mellan Hestra och Asby. Brand i lägenhet Vid.50-tiden på fredagskvällen inkom larm om brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Granitgatan.

Ifk göteborg FC nurnberg, Dagsutflykter göteborg, Spelningar Göteborg,