resa helsingborg-kastrup

hur den fungerar. Prisexempel för en enkel resa med Scandlines: Hamnpris för personbil: 460 SEK onlinepris för personbil: 420 SEK. Väljer du alternativet E47, vilket vi rekommenderar för ovana bilister på sträckan, så fortsätt på motorvägen tills den delar sig med E20 mot Malmö / Köpenhamn. Du kan resa vidare inom den riktning som finns på biljetten. M/S Pernille från Sundbusserne trafikerar också sträckan, men har mer begränsade avgångstider och tar inga bilar. Färjorna avgår med intervaller på ungefär 15-20 minuter i vardera riktningen under dagtid och en gång i halvtimmen under natten. Visa bara upp biljetten för föraren. Biljett för resa inom Danmark kan du köpa på kundcenter. Sedan delar sig vägen och du kan välja att hålla vänster för väg 19 mot Köpenhamn, vilket är närmast, eller fortsätta på E47 vilket går ungefär 10 minuter snabbare men är en c:a 15 km längre sträcka.

Kastrup 250 SEK T/R. Aktuella tider finner du enklast genom att söka din resa i vår webbokning på Öresundstå. Travel from Copenhagen to, helsingborg, compare and book tickets to find the.

På Hovedbanegården i Köpenhamn finns det tre biljettautomater, märkta Skånetrafiken placerade bredvid DSBs resecenter och vid entrén mot Tivoli. Biljett till Danmark med färja över sundet Helsingborg Helsingör är giltig på Scandlines och ACE Link men inte HH-Ferries. Vi försöker att hålla priserna aktuella, men reserverar oss för eventuella ändringar eller felskrivningar. Håller du upp kortet registreras ett nytt biljettköp. Till och från Danmark reser du med flera av våra kort, biljetter och appar. Tänk på att åldersgränsen för barn är lägre vid resor till och från Danmark. Priser Skåne och Danmark. Sök på Helsingør. Fortsätt på E20 i 14 km och håll sedan höger för att köra av på avfart 16 mot Lufthavn Ø Kastrup. Se även, välj var du vill resa martha dikt bo burnham från bel, förslag: station, välj var du vill resa till bel, förslag: station.