godiva choklad stockholm

finns en hel del museer men för den som bara vill strosa runt har mycket att njuta. En annan sevärdhet som byggdes till världsutställningen i Bryssel 1958 är Atomium som föreställer en järnkristall förstorad 165 miljarder gånger. Det finns flera museum om du vill lära dig mer. Det finns trappor i rören som sammanbinder sfärerna så att man kan transportera sig emellan. Neuhaus som har butik i de flesta städer i Belgien. Medeltida byggnader med kanaler som går mellan husen gör Brygge till en underbar stad som är upptagen på unesco:s världsarvslista.

godiva choklad stockholm

Her finder du alt om chokolade. Vi har alle de bedste tilbud på al det bedste chokolade. Clas Ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti.

På många väggar i Bryssel kan du se målningar av de kända seriefigurerna. Prova nationalrätten; Moules Frites, våfflorna är sagolika i Belgien! Här kan du läsa mer. Vi fick många intressanta bidrag som jag gärna vill dela med mig av! I Tournai finns en av de största och vackraste katedralerna i Belgien. I sydöstra Belgien ligger Ardennerna som erbjuder ett bergigare område. Vi ställde då frågan om vad som lockar mest i Belgien. Neuhaus här och, godiva här. Här finns också en stor shop. Kan vi hjælpe dig.

Mac-butik stockholm öppettider, Fjällräven rea stockholm, Hermans restaurang stockholm meny, Biblioteksgatan Stockholm café,