andreas lundström bollnäs

- och inkomstuppgifter, bli medlem och se om du tjänar mer. Personerna som bor i det här området kör helst toyota och bilarna har en genomsnittlig ålder på 13,5. Samma år blev Malmö FF svenska mästare i fotboll och Sveriges folkmängd uppgick till personer. I postnummer 821 50 som Andreas bor på är medelinkomsten 285 887 kr per år och andelen med betalningsanmärkningar är 7,2. Bostaden har ett uppskattat värde. Andreas lön och uppgift om eventuell betalningsanmärkning hittar du på sidan.

De flesta barnen är i grundskoleålder och 27 av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (21) för kommunen.
Född 23 oktober, 1965.
Andreas är gift och skriven i villa/radhus på Vevlinge 3658.

Andreas lundin uppsala,

Köp 10 kr, se kreditvärdighet, anmärkningar, skuldsaldo, taxeringsuppgifter och fastighetsinnehav. Hans namn har betydelsen 'Grekiskt namn,. Andreas tjänar och om det finns anmärkningar helt anonymt för endast. Genomsnittlig årsinkomst för alla, andreas i, bollnäs är 248 556 kr och i Sverige 276 065. De tre mest eftersökta Andreas i Sverige det senaste kvartalet är Andreas Lindman i Katrineholm, Andreas Andersson i Kalmar och Andreas Leiva Parra.

andreas lundström bollnäs