praktikplats ekonomiassistent helsingborg

yrket är i Sverige mycket kvinnodominerat, ca 87 av yrkesverksamma är kvinnor (SCB från mars 2017). Lilla ordboken, ackordslön - en rörlig ersättning som bestäms av hur mycket arbete den anställde har utfört, exempelvis så kan "ackord" baseras på det antal "enheter" som producerades under en månad. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 14 månader, med start så snart som möjligt. Karriär för ekonomiassistenter Man kan alltid arbeta sig upp till mer ansvar inom en ekonomiavdelning och om man behöver utöka sin kompetens finns ett stort antal ekonomiutbildningar som kan ta dig vidare i karriären). Kurspaketet ekonomiassistent är för dig som vill arbeta som ekonomiassistent och samtidigt höja din kompetens!

Gå till, Stäng : Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, företag, sida 1 av 466 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Yrkesvux/Program (Komvux) Värmdö 3 terminer För mer information, kontakta skolan Ekonomi- redovisningsassistent Astar Ekonomi- redovisningsassistent Det här är en spännande och bred utbildning inom ekonomi, redovisning och administration för dig som vill. En löne- och personalassistent har insikt i arbetsrättsliga lagar som exempelvis lagen om anställningsskydd.

Huvudkontoret är beläget i Malmö och koncernbolag i främst Europa och Asien. Då passar den här utbildningen dig. Gillar du administration och siffror? Jobba som ekonomiassistent Utbildade ekonomiassistenter har en god arbetsmarknad att se fram emot under en överskådlig framtid. Varierande arbetsuppgifter, på mindre företag kan uppgifterna för en löne- och personalassistent vara varierande, vilket kräver en bredd på löne- och personalassistentens kompetens. Framtidsutsikter, enligt Arbetsförmedlingen råder det hård konkurrens om tjänsterna som ekonomiassistent både på kort och på lång sikt. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som. Ekonomiassistent, folkuniversitetet Vuxengymnasium på distans, vill du vara ekonomichefens högra hand? Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som administratör.

praktikplats ekonomiassistent helsingborg

Avstånd mellan helsingborg och rödby
Timjan & tång helsingborg
Ha helsingborg